OVER TRIBUS PRO

Tribus pro is een kleinschalige praktijk met pedagogen en een orthopedagoog. In de loop der jaren is onze ervaring verder uitgebreid naar orthopedagogiek, hulpverlening, opvoed – en jeugdhulp, training en psychosociale hulpverlening. Deze krachten gebundeld, spelen we in op de complexe veranderingen in de zorg en het zakenleven. Daarom zien wij onszelf als pioniers en we zijn trots op de ontwikkelingen en de kansen die een bijdrage leveren om mee te buigen en oplossingen te bedenken die verandering mogelijk maken.

Persoonlijke en laagdrempelige hulp voor iedereen, daar staat Tribus pro voor. Wij hanteren geen wachtlijsten en staan u persoonlijk te woord. Door samen te werken met andere vrijgevestigden en organisaties, hebben we zicht op andere kwalitatieve voorzieningen in de omgeving. Dit zijn in veel gevallen kleine ondernemingen die elkaar positief versterken en elkaar weten te vinden wanneer dat nodig is.

Wij hebben de gelegenheid om u te ontvangen in ons prachtige kantoor en trainingsruimte. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam op de Cortgene nummer 125.

Manon van den Heuvel – Pedagoog

Ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen op maat aan jongeren en volwassenen, pedagogische gezinsondersteuning en het werken met verschillen in het onderwijs. Expertise in het begeleiden van jongeren met schoolproblemen, angsten, gedragsproblemen en autisme.

Helena Hoex – Orthopedagoog
Ervaring in het werken in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, forensische jeugdpsychiatrie en gezinsbegeleiding. Expertise op het gebied van gedragsproblemen, weerbaarheid en faalangst. Bevoegdheid en ervaring met psychologisch en intelligentie onderzoek.