De praktijk is gevestigd in het souterrain van een oud herenhuis, hierdoor is er een huiselijke en gezellige sfeer. Dit zorgt voor een ontspannen uitstraling waar de meeste mensen zich snel op hun gemak zullen voelen. Tevens beschikken wij over een grote tuin waar we in de zomer vaak gebruik van maken.

Wanneer er vragen zijn kan er altijd gebeld worden naar de praktijk tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Vanwege diagnostiek en behandeling zijn wij niet altijd in staat om direct op te nemen maar bellen wij u zo snel mogelijk terug. Tevens kan er een mail worden gestuurd naar het algemene mailadres of onderstaand contactformulier worden gebruikt.

078 204 04 32
info@tribuspro.nl

Het adres van de praktijk is:
Cortgene 125
2951 EC Alblasserdam

Wij verzoeken u vriendelijk om het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. 

Let op:

  • Voor kinderen woonachtig in Alblasserdam verloopt de aanmelding via het jeugdteam. Neem voor vragen eerst even contact met ons op.
  • Onze zorg wordt vergoed in de volgende gemeentes: Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Hoeksche Waard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht.
  • De zorg wordt alleen vergoed als er een beschikking is vanuit het jeugdteam of een verwijzing van de huisarts. Is uw kind al aangemeld bij het jeugdteam dan beoordelen zij of een verwijzing naar ons toe passend is.